Dag 2
Door: Rob
Blijf op de hoogte en volg Jacqueline
23 Februari 2019 | Oostenrijk, Lachtal
De rit ging door een mooi landschap. Veel tunnels en mooie vergezichten. Na het verlaten van de snelweg eerst nog even tanken voor we echt de bergen in gaan. De laatste 50 km gaat over binnen wegen met een paar haarspeldbochtjes. Veel harder dan 50 á 60 km/h ging het niet.
Eenmaal in Lachtal aangekomen kregen we al een mooie vooruitblik op wat ons de komende dagen te wachten staat. Mooie witte landschappen met goed geprepareerde pistes. Nu al zin om de skies onder te doen.
Voor we kunnen gaan skien toch eerst een paar, best wel essentiële, zaken regelen. Skies en snowboards huren en oh ja skipassen halen.
Dat laatste ging even niet, de kassa was al gesloten. Morgen dus een nieuwe poging.
Skien gaat nog even niet maar après-ski kunnen we prima doen hier in ons mooie appartement (voor degene die Jacqueline op fasebook volgen zie het door haar geplaatste filmpje voor een indruk van het mooie appartement).
Het wachten is nu op het eten dat gebracht moet worden, daarna zal denk ik het snel rustig worden in ons appartement.
Morgen de skipassen regelen en dan gaat het echte wintersport gebeuren beginnen. daar lezen juliie morgen meer over.
24 Februari 2019 - 03:21
Reint:
Het ziet er allemaal geweldig mooi uit hoor. En vlak bij/aan de piste zo te zien. Gaan jullie de komende week in een skiklas of 'vrij' skiën? Veel plezier allemaal. XXX