Dag 9 - 4 september 2020
Door: Jacqui
Blijf op de hoogte en volg Jacqueline
04 September 2020 | Portugal, Quarteira
Rustig aan opgestaan, ontbeten, gedoucht en gewoon lekker in de chilll modus de dag gestart. Na het ontbijt zijn we Quarteira ingegaan en daarna naar het strand gelopen, 2 strandstoelen onder de parasol geconfisqueerd hier en daar de rest van de dag verbleven. Goed voor mijn rust en goed voor Rob zijn kleurschema.
Op en af de zee in gedoken, genoten van de golven en het getij, geslapen en gezwommen, kortom...in de 100% relax modus de middag doorgebracht.
Rond 18 uur naar t appartement teruggegaan en gedouchdt.
Allie en Hugo zouden, als alles mee zou zitten rond 21.00/21.30 uur kunnen zijn.
In overleg hadden we een tafel gereserveerd bij het Indiaase restaurant.
Helaas voor Allie en Hugo zat bij hun alles tegen onderweg, en konden ze er niet voor 23.00 uur zijn.
Rob en ik hebben lekker gegeten bij de Indiër en daarna op de boulevard gewacht op de kids.
Toen zij kwamen met hun op zoek gegaan naar nog een eettentje zodat zij nog wat konden eten, en toen naar het appartement gegaan om daar nog een afzakkertje te nemen. Rond 01.30 uur uur naar bed gegaan, moe maar voldaan.
wordt vervolgd.